Reed Strucker

Stephen Moyer Reed har jobbet med å hente inn mutanter for myndighetene, og er overbevist om at han er en ekte patriot ved å få fjernet farlige personer som bryter loven. Men han får et stort dilemma når hans egen arbeidsgiver mener hans egne barn er en trussel. Reed må ta med seg familien under jorda, og de eneste som kan hjelpe dem er en gruppe mutanter.Reed har jobbet med å hente inn mutanter for myndighetene, og er overbevist om at han er en ekte patriot ved å få fjernet farlige personer som bryter loven.
Men han får et stort dilemma når hans egen arbeidsgiver mener hans egne barn er en trussel. Reed må ta med seg familien under jorda, og de eneste som kan hjelpe dem er en gruppe mutanter.

Caitlin Strucker

Amy Acker Caitlin vil gjøre alt for å beskytte familien sin. Dette kommer tydelig frem etter at sønnen påviser tidligere ukjente og farlige mutantkrefter ved en hendelse på skolen. Hun og familien må nå gå sammen med en gruppe mutanter på rømmen, og hennes eget morsinstinkt skal virkelig bli satt på prøve.Caitlin vil gjøre alt for å beskytte familien sin.
Dette kommer tydelig frem etter at sønnen påviser tidligere ukjente og farlige mutantkrefter ved en hendelse på skolen. Hun og familien må nå gå sammen med en gruppe mutanter på rømmen, og hennes eget morsinstinkt skal virkelig bli satt på prøve.

Lauren Strucker

Natalie Alyn Lynd Som det eldste barnet i Strucker-familien har Lauren gjemt sine mutantkrefter hele livet. Men når broren hennes opplever en traumatisk hendelse som frigjør hans egne krefter, tvinges Lauren til å avsløre sine for å holde familien trygg mens de flykter fra myndighetene.Som det eldste barnet i Strucker-familien har Lauren gjemt sine mutantkrefter hele livet.
Men når broren hennes opplever en traumatisk hendelse som frigjør hans egne krefter, tvinges Lauren til å avsløre sine for å holde familien trygg mens de flykter fra myndighetene.

Andy Strucker

Percy Hynes White Når Reed og Caitlins tenåringssønn opplever en skremmende hendelse på skolen oppdager han at han har mutantkrefter han ikke visste om. At han benyttet kreftene på skolen gjør at han og familien må flykte fra myndighetene. Motvillig må de slå seg sammen med andre mutanter på rømmen, og Andy vil få testet seg selv på måter som han aldri kunne forestilt seg.Når Reed og Caitlins tenåringssønn opplever en skremmende hendelse på skolen oppdager han at han har mutantkrefter han ikke visste om.
At han benyttet kreftene på skolen gjør at han og familien må flykte fra myndighetene. Motvillig må de slå seg sammen med andre mutanter på rømmen, og Andy vil få testet seg selv på måter som han aldri kunne forestilt seg.

Jace Turner

Coby Bell Jace jobber for myndighetene i byrået Sentinel Services, og har dedikert livet sitt til å holde verden trygg fra mutanter som bryter loven. Hans oppgave er å finne familien Strucker og mutantene som hjelper dem. Denne jakten vil utfordre alt han tror på, samt hans moralske kompass.Jace jobber for myndighetene i byrået Sentinel Services, og har dedikert livet sitt til å holde verden trygg fra mutanter som bryter loven.
Hans oppgave er å finne familien Strucker og mutantene som hjelper dem. Denne jakten vil utfordre alt han tror på, samt hans moralske kompass.

Eclipse/Marcos Diaz

Sean Teale Eclipse/Marcos kan manipulere lyset, og er allerede på ettersøkt-listen til myndighetene. Nå har de tatt fra han dem han er mest glad i, og har ingenting å miste når han hjelper andre mutanter i kampen.Eclipse/Marcos kan manipulere lyset, og er allerede på ettersøkt-listen til myndighetene.
Nå har de tatt fra han dem han er mest glad i, og har ingenting å miste når han hjelper andre mutanter i kampen.

Blink/Clarice Fong, a.k.a. Clarice Ferguson

Jamie Chung Blink/Clarice har vært på rømmen lenge, og hennes evne som er teleportering har holdt henne unna myndighetenes klør så langt. Som ettersøkt mutant har hun lite valg, men må samarbeide med de andre mutantene i et forsøk på holde seg selv og dem i live.Blink/Clarice har vært på rømmen lenge, og hennes evne som er teleportering har holdt henne unna myndighetenes klør så langt.
Som ettersøkt mutant har hun lite valg, men må samarbeide med de andre mutantene i et forsøk på holde seg selv og dem i live.

Polaris/Lorna Dane

Emma Dumont Polaris/Lorna har evnen til å manipulere magnetisme, og lever i skjul med de andre mutantene. Hun er rebelsk av natur, men kjemper både for egen og andre mutanters overlevelse.Polaris/Lorna har evnen til å manipulere magnetisme, og lever i skjul med de andre mutantene.
Hun er rebelsk av natur, men kjemper både for egen og andre mutanters overlevelse.

Thunderbird/John Proudstar

Blair Redford Thunderbird/John har superkrefter, noe som har gjort at han har tatt ledelsen for gruppen mutanter som er på flukt fra myndighetene. Sammen med Strucker-familien må de kjempe knallhardt for gruppens overlevelse.Thunderbird/John har superkrefter, noe som har gjort at han har tatt ledelsen for gruppen mutanter som er på flukt fra myndighetene.
Sammen med Strucker-familien må de kjempe knallhardt for gruppens overlevelse.